Greenwood” Parket en Laminaat Vloeren

Houten vloeren: De basis van een goed gevoel als je thuis bent!

Jarenlange werkervaring in en op de consumentenmarkt, heeft Greenwood een unieke kennis op gedaan in de parketbranche en kan aan al uw parket wensen voldoen.
Wij onderscheiden ons door het maken van originele, ambachtelijk houten parketvloeren, maar ook voor lamelparket, massiefparket en laminaat kunt u bij ons terecht voor advies en verkoop.

Consument of zakelijk: houten vloeren zijn altijd mooi.
Wij hebben zowel Tapis als plankenvloeren in alle mogelijke kleuren en afwerkingen. Het karakter van de parketvloer wordt bepaald door de uitvoering en het type: Het traditionele parket of een mooie robuuste plankenvloer, bij ons kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies op maat.

Traditioneel parket, plankenvloeren, oude houten vloeren, eiken vloerplanken, oude houten vloerdelen, patroonvloeren, doorleefde houten vloeren, bamboevloeren, parketvloeren in exclusieve houtsoorten en de plankenvloer in de oude boerderij, allemaal vragen ze een aparte benadering en de nodige aandacht.

Kennis:
Vooral bij horeca- en winkelinrichting worden er zware eisen gesteld aan de vloer. Het is niet altijd voldoende dat de vloer er mooi uitziet. dubbel zo belangrijk zijn de kwesties en omstandigheden: Wat voor afwerking is geschikt voor deze toepassing? Lak, olie of wax? Hoe lang gaat deze afwerking mee? Wat voor onderhoud moet ik plegen? Welke garanties worden er gegeven? Deze zaken gelden voor alle soorten houten vloeren en afwerkingen olie, lak of wax.

Greenwood geeft antwoord op al deze vragen, die voor ieder project weer anders zijn. Daarbij staat u, als eindgebruiker, centraal. We hebben immers allemaal individuele wensen en iedere houten vloer wordt blootgesteld aan andere omstandigheden en invloeden.

Met vriendelijke groet,
Greenwood parket

Voor alle A merken laminaat gaat u naar: www.outlet-vloeren.nl