Massief hout op de trap

Wat is er nou mooier dan een massief  houten trap! Wilt u toch voor een echt stukje hout gaan,  hebben wij de mogelijkheid om de trap van uw wens op maat te  laten maken met onze collectie massieve eiken overzet treden. Binnen 2 dagen heeft u een prachtige op maat gemaakte bekleedde trap van massief eiken hout.

Vooral veiligheid speelt bij ons een hele grote rol, wand het blijkt nog veel te vaak fout te gaan met trap ongevallen, waarbij zelfs dodelijke slachtoffers vallen. In alle treden zijn anti slip traprubbers aangebracht om die ernstige ongelukken te  verminderen of in het beste geval te voorkomen.  Zo houd u een veilig gevoel, wanneer u een plotselinge  manoeuvre moet maken op  de trap. Onze trappen worden door vaktechnische mensen ingemeten en dit neemt altijd een aantal uren in beslag, om te zorgen dat uw trap straks perfect past, en waarvan  de kwaliteit erg hoog is zoals u verwacht.

Dus als uw trap aan een op knap beurt toe is en de vloerbedekking zat bent, kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom aan de Damlaan 66 te Leidschendam voor een vrijblijvend advies of offerte.