Lamel parket

Lamelparket is sfeer in huis.

Lamelparket is opgebouwd uit drie lagen: een toplaag edelhout van circa 4 millimeter verlijmd op een tussen- en afwerklaag van grenen en/of rubberwood. Het grote voordeel van deze opbouw is dat de vloer veel minder werkt dan bijvoorbeeld een massieve plank. De toplaag wordt afgewerkt met olie of lak.

Lamelparket is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten zoals eiken, merbau, afzelia, essen, maple, jatoba, etc. Het materiaal is van een uitstekende kwaliteit zodat u onbezorgd jarenlang kunt genieten van uw vloer.

Hout verveelt nooit en is beschikbaar in iedere smaak. Het uitgebreide assortiment geeft u de mogelijkheid een vloer te kiezen waar u zich werkelijk thuis bij voelt.

Nieuwe verbindingstechnieken zorgen ervoor dat het leggen van een lamelparketvloer een stuk eenvoudiger is geworden. Toch kiezen veel consumenten er voor het leggen van de vloer over te laten aan vakkundige parketteurs immers een deskundig gelegde vloer verhoogd het uiteindelijke leefplezier van de vloer.

Alle houten vloeren vragen een regelmatig onderhoud zodat het hout in goede conditie blijft en dus een stootje kan verdragen. Op de onderhoudspagina van onze website leest u alles over het onderhouden van de houten vloer en adviseren wij u over de onderhoudsmiddelen die u hiervoor het beste kunt gebruiken.