Traditioneel Parket

Tapis is kiezen voor kwaliteit, klasse en comfort.

Tapis, de meest klassiek parketvloer, is één van de oudste vormen van traditioneel parket.
Tapis vloeren worden opgebouwd met massieve houtdelen zonder mes en groef van 6 tot 10 millimeter dik en zijn in de meest uiteenlopende variaties te verkrijgen.
Tapis vloeren worden ter plaatse verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer van spaanplaat of een eiken mozaïek ondervloer. Na het lijmen en spijkeren wordt de parketvloer geschuurd en gestopt. Daarna wordt de parketvloer afgewerkt met een waslaag, hardwaxolie of een laklaag naar keuze. Het resultaat mag er zijn!

Dankzij de talloze variaties kunt u altijd de vloer kiezen die perfect past bij uw persoonlijke wensen. Wilt u een parketvloer met warme houttinten of heeft u liever een strakke, moderne parketvloer of gaat u voor een klassiek eiken parketvloer, écht alles is mogelijk. Daarnaast kunnen tapisvloeren ook in verschillende patronen worden gelegd zoals: visgraatpatroon, hongaarse of weense punten, blokmotieven en zelfs door u verzonnen patroonvloeren.

Traditionele parketvloeren zijn een tijdloze houtenvloeren waar u eindeloos van kunt genieten. Wanneer u hoge eisen stelt aan kwaliteit, comfort en klasse is er maar één keus: traditionele parketvloer.