Laminaat

Laminaat is zorgeloos genieten.

Laminaat heeft een positieve ontwikkeling doorgemaakt en daardoor is de keuze de laatste jaren enorm uitgebreid. De huidige talloze designs geeft de consument de mogelijkheid te kiezen voor een vloer die perfect aansluit op het interieur en de leefstijl. Of het nu gaat om authentieke houtuitstraling, smalle parketplanken, landhuisdelen, laminaattegels, een trendy vloer of gewoon een traditionele laminaatvloer; echt alles is mogelijk bij Greenwood!

De hele collectie laminaatvloeren van Greenwood is voorzien van een HDF [High Density Fibreboard] tussenlaag. Dit materiaal wordt onder zeer hoge druk samengesteld en is daardoor enorm sterk. Dankzij deze tussenlaag is het laminaat bestand tegen de meeste vallende voorwerpen.

De gehele collectie laminaatvloeren is tevens voorzien van het “klik” verbindingssysteem zodat het leggen van de vloer voor de handige doe-het-zelver een koud kunstje is. Natuurlijk kunt u het leggen van de laminaatvloer ook overlaten aan onze vakkundige Greenwood parketteurs.

Ook op het gebied van afwerking hebben wij alles in huis.
Wij verkopen voornamelijk A-merken laminaat. Zo wel die van de klant en onze ervaring met de A-merken, is tot nu toe niet anders dan een perfecte prijs en kwaliteit verhouding met veel keus en mogelijkheden.

Kijk op: www.outlet-vloeren.nl