Terra Antica

Terra Antica heeft enkele jaren geleden een uniek procedé ontwikkeld. In enkele dagen verkrijgt nieuw hout hierdoor de prachtige doorleefde uitstraling van de antieke vloeren die u alleen nog in Italiaanse villa’s en franse landhuizen aantreft. Ook het traditionele borstelen is weer helemaal in.

Terra Antica biedt talloze systemen en afwerkingen die bij Greenwood parket te bezichtigen zijn!
Terra Antica maakt uitsluitend vloeren op commissie basis. Dit heeft het grote voordeel dat onnatuurlijke kleur of glans verschillen niet mogelijk zijn.
Terra Antica heeft veel verschillende systemen om aan alle wensen te kunnen voldoen en zodat de houten vloer in iedere situatie kan worden gelegd. Verder zijn er voor de massief eiken vloeren 100 verschillende afwerkingen mogelijk. Kiest u voor een oude uitstraling of past een moderne vloer beter in uw interieur?

De vloerdelen van Terra Antica kunnen geborsteld worden of verouderd en ook een combinatie van beiden is mogelijk. Verouderen is een speciaal procedé waardoor de eiken vloerdelen in enkele dagen de uitstraling krijgt zoals echt antiek! De oude houten vloeren kunnen worden afgewerkt met de mooiste kleurolie’s die handmatig worden uitgepoetst voor het mooiste resultaat en een optimale bescherming zodat u vele jaren van uw vloerafwerking kunt genieten!
Laat u voorlichten over alle mogelijkheden die Terra Antica u biedt!

Wild u een vrijblijvende offerte klik dan hier.